(065) Akroyoga - Voksen/barn-hold (3-6 år)

Antal tilmeldte: 10/10 Venteliste: 1 Alder: 3-6 Pris: 475,00 DKK
07/10/2023 - 06/04/2024 Idrættens hus (Rytmesal 2) Lørdag 11:00-12:00 Instruktør: Nuunu Pedersen

OBS! - Holdet træner hver anden lørdag i de lige uger.

Det geniale hold, hvor den voksne får trænet og grinet med sit barn. Akroyoga er en kombination af yoga, akrobatik og bevægelseslege, hvor vi i fællesskab træner styrke, balance fleksibilitet og samarbejde. På dette hold vil jeg, gennem en historie (Peter Pedal) eller et tema (Zoo), føre jer igennem en masse sjove og udfordrende øvelser. Vi skal have det sjovt og lære vores krop godt at kende. Vi træner i bare tæer, kropsnært tøj og langt hår sat op.

Roskilde Gymnastikforening har indgået et samarbejde med: ”Foreningen Akroyoga for Børn & Unge” som har flg. hold hver mandag frem til jul.

Alder: 4-7 år med voksen kl. 16.00-16.45

Alder: 7-12 år med voksen kl. 17.00-18.00

Læs mere her: https://www.akroyoga.dk/roskilde/

Pris: 475,00 DKK

Nuunu Pedersen

Jeg er 41 år og bor med min familie i Veddelev.

Jeg blev Familie Akroyogalærer & Børneyogalærer i 2020 og har siden været i foreningen Akroyoga for Børn og Unge - både i Kbh. og Roskilde. Jeg er mest aktiv i Roskilde afd. og deltager i forskellige aktiviter hvor jeg byder ind med akroyoga for børn & unge.

Jeg elsker at undervise familier og vise dem nye måder at tilbringe tid og skabe gode stunder sammen.

Jeg har selv dyrket yoga siden 2007 og akroyoga on and off siden 2014. Jeg elsker at bevæge mig på alle mulige måder og er meget nysgerrig efter at lære nye måde at bevæge sig på.