(061) Sports Acro Aspiranter - Begyndere/let øvede (10+)

Antal tilmeldte: 25/30 Alder: 10-18 Pris: 1.600,00 DKK
06/09/2023 - 20/03/2024 Idrættens hus (Rytmesal 1) Onsdag 16:30-18:00 Instruktør: Julie Lynggaard Mette Kjær Fie Bodekær Olsson Anna Rose Mogensen

OBS! - Opvisningsdragt er inkluderet i kontingentet.

Er du en dreng/pige som er fyldt 10 år, og har du dyrket akrobatik før eller er gymnast, så er Sports Acrobatik måske noget for dig. Er du helt nybegynder, så prøv vores begynder acro-hold.

Sports Akrobatik er en holdsport, hvor gymnasterne arbejder tæt sammen. Når man dyrker akrobatik, er det vigtigt, at gymnasterne har tillid til hinanden, en masse gå-på-mod og tålmodighed. Det kræver ydermere mod, styrke og udholdenhed at dyrke denne sportsgren.

Gymnasterne kommer primært til at arbejde i en gruppe af to (par) eller i en gruppe af tre (trio), men også allesammen sammen i større pyramider. Derfor forventes det, at man møder op til alle træninger.

Vi starter altid træningerne med en god og grundig opvarmning, hvor der vil blive trænet en masse smidighed, styrke, balance og individuelle momenter. For at kunne opnå den rette smidighed samt styrke, er det meget vigtigt, at der også trænes hjemme.

For at træne på holdet, skal man møde op til træninger i tætsiddende tøj på - og meget gerne shorts, da gymnasterne står på hinanden. Vi træner i bare tæer og langt hår skal være sat op. Derudover er ingen smykker tilladt.

Der vil i løbet af sæsonen være forskellige opvisninger som gymnasterne skal deltage i, og I skal allerede ved sæsonstart sikre jer, at det er muligt at deltage i disse arrangementer, da gymnasterne er meget afhængige af hinanden.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på følgende opvisningsdato, hvor der er mødepligt for alle på holdet. Andre opvisninger og datoer kan komme i løbet af sæsonen.

• Forårsdagene i marts (den præcise dato meldes ud senere).
  • Lokalopvisningen i Roskilde Kongrescenter d. 6. april 2024

Bemærk: Gymnastikdragt til ca. 450,00 kr. er påkrævet , derudover vil det være muligt at bestille træningsdragt, som det dog ikke er påkrævet at købe. Eventuelt for meget indbetalt beløb refunderes når dragterne er bestilt.

Vi glæder os igen i år, til at se både nye og kendte gymnaster, og til at få nogle dejlige træningstimer sammen.

Vi ses i hallen.

Pris: 800,00 DKK

Samlet rabat på 800,00 DKK

Julie Lynggaard

Jeg har været en del af Roskilde Gymnastikforening siden 2011, hvor jeg selv startede som gymnast i akroverdenen hvor jeg fortsatte til 2019.

Jeg begyndte at arbejde som hjælpeinstruktør i foreningen i 2017 på et børne- og forældre/barn hold. I 2020 begyndte jeg så som hjælpeinstruktør på holdet Sports Acro -Aspirant/øvede, og de seneste to år har jeg været instruktør på disse hold.

Alle de mange år i akroverdenen har givet mig en masse glæde og erfaringer, som jeg glæder mig til at bringe videre.

Jeg glæder mig HELT VILDT til en fantastisk sæson med en masse acro, grin og venskaber.

Mette Kjær

Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv, og har været instruktør på diverse hold siden jeg startede som hjælpetræner som 13 årig.
Jeg kom ind i sporten: Sports Akrobatik, da min datter Luna startede for mere end 10 år siden i foreningen i Fuglebjerg. Jeg har i 10 år været dommer til nationale konkurrencer i Sports Acro, og har 2 gange også dømt i udlandet.
Jeg er 50 år og bor i Glumsø (- men forhåbentligt snart i Roskilde). Til daglig arbejder jeg som Regional salgsdirektør i en international virksomhed, hvorfor jeg også en gang imellem er på forretningsrejse og ikke kan komme til alle sæsonens træninger.

Fie Bodekær Olsson

Jeg har gået til Sports Acro siden jeg var 8 år gammel. Jeg startede på aspirantholdet, og efter 1 år rykkede jeg op på konkurrenceholdet, som jeg nu har været på i 5 år, og det fortsætter jeg med!

Sidste sæson var mit første år som hjælpeinstruktør, hvor jeg trænede et yngre Sports Acro-hold. I år bliver mit første år som træner på Aspirantholdet, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære fra mig og møde jer alle sammen. Jeg håber, at det bliver en rigtig god og lærerig sæson, men en masse god Acro!

Anna Rose Mogensen

Jeg er 17 år gammel og til daglig elev på Roskilde Gymnasium.
I år er jeg instruktør for Sports Acro Aspiranter, som jeg har været træner for siden 2020 – med et enkelt års pause, som jeg har brugt på Sorø Gymnastikefterskole.
Derudover er jeg selv aktiv gymnast på blandt andet Sports Acro Konkurrenceholdet, hvor jeg har gået i mange år, og i årene før det var jeg selv gymnast på Aspirantholdet.
Jeg glæder mig til at komme tilbage til Acroen og til endnu en god sæson!