(060) Sports Acro - Begynder (7-10 år)

Antal tilmeldte: 20/20 Venteliste: 3 Alder: 7-10 Pris: 950,00 DKK
06/09/2023 - 03/04/2024 Roskilde Kongres- og Idrætscenter - Hal B Onsdag 16:45-18:00 Instruktør: Selma Skovmøller Klara Petz Adamsen Isabel Kristensen Mia Bjørnø
Beskrivelse

På Sports Acro – Begynder (7-10 år) vil træningerne indeholde nogle lege, styrke- & smidighedstræning og vi vil  træne sjove momenter og spring på måtte. Vi kommer til at øve grundelementer indenfor akrobatikken (håndstand, spagat osv.). Vi vil også til at arbejde med forskellige momenter og de ting vi lærer gennem sæsonen, kommer vi naturligvis til at kunne vise i vores serier.

Sports Acro - Begynder deltager i foreningens forårsopvisning, lørdag d. 6/4-24.

 

Pris: 475,00 DKK

Samlet rabat på 475,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Selma Skovmøller

Jeg har gået til gymnastik lige siden jeg var 3 år gammel. Jeg har gået på flere forskellige hold, men da jeg var omkring 6 år startede jeg til mini acro og nu har jeg gået til akrobatik i 6 år. Jeg har gået et år på mini acro, et år på aspirantholdet/øvede og 4 år på konkurrenceholdet og det forsætter jeg med!
Det er min første sæson som hjælpeinstruktør og jeg glæder mig rigtig meget til at lære fra mig og håber på en god sæson med masser af akrobatik.

Klara Petz Adamsen

Jeg er 13 år gammel, går i 7. klasse på Roskilde Private Skole og er hjælpeinstruktør på holdet: Blæksprutterne.
De sidste tre sæsoner har jeg gået på RG’s Sports Acro – Konkurrencehold, og før det nogle sæsoner på Roskilde TeamGym.

Isabel Kristensen

Mia Bjørnø

Jeg er 47 år og har selv været aktiv gymnast i mange år. Senest har jeg fået øjnene for sportsakrobatikken, hvor jeg også har fungeret som dommer i de danske konkurrencer. Jeg glæder mig til at vi alle får en sjov og lærerig sæson.