(033) Springlopperne (5-6 år)

Antal tilmeldte: 40/40 Venteliste: 8 Alder: 5-6 Pris: 825,00 DKK
07/09/2023 - 11/04/2024 Kildegårdshallen (Hallen) Torsdag 16:30-17:30 Instruktør: Emma Rolsted Amalie Elisabet Dawall Isabella Nielsen Annika Brøns Hansen Ella Lyster Nielsen Ida Marie Hesager Mette Friis Hansen
Beskrivelse

 

Springlopperne er holdet for piger og drenge, der er nysgerrige på gymnastikken og ønsker at lærer alt det gymnastikken kan indeholde. Holdet er beregnet til nybegyndere og let øvede.

På holdet vil vi lege og hygge os og der vil være fokus på holdånd og fællesskab, men der vil også være fokus på grundelementerne i gymnastikken. Vi vil øve forhop, indhop, afsæt, grundpositioner og grundspring; på airtack/luftbanen vil det være kolbøtter, håndstand, vejrmøller og for de let øvede er der også mulighed for at træne araberspring, kraftspring og forøvelser til flikflak. I trampet (mini trampolin) vil det være op-hop af forskellige variationer, splitspring og saltoer.

Træningerne vil også indeholde rytmiske serier bl.a. som en del af opvarmningen, men vi skal også øve 1-2 små sekvenser, som vi skal bruge til den årlige forårsopvisning i foreningen.

Selvom leg selvfølgelig vil være en del af træningerne og vi altid bestræber os på at have det sjovt, er holdet er ikke beregnet til dem, der blot ønsker en time til at tonse.

Pris: 412,50 DKK

Samlet rabat på 412,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emma Rolsted

Amalie Elisabet Dawall

Gymnastik har været en del af mit liv så længe jeg kan huske. I mange år var jeg TeamGym gymnast, så tog jeg på Idrætsefterskole og i 2016 blev jeg instruktør.

Gymnastik er meget mere end træning for mig; der er fællesskab, udfordring, udvikling, sjov & ballade og masser af gode oplevelser.

Det er disse ting jeg glæder mig til at give videre som instruktør, hver gang jeg møder op til træning!

Isabella Nielsen

Jeg er 12 år gammel og jeg har gået til Sports Acro i et år. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte som hjælpetræner og være sammen med de små børn.

Annika Brøns Hansen

Jeg er 12 år og har gået til akrobatik i 4 sæsoner, både på aspirantholdet og det øvede hold. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2-3 år og er rigtig glad for det.
Jeg glæder mig til at møde gymnasterne og til at lære fra mig.

Ella Lyster Nielsen

Jeg er 15 år gammel og har gået til gymnastik det meste af mit liv. Jeg har altid været mega glad for gymnastik, og håber på, at jeg kan give den glæde videre til de nye gymnaster.

Ida Marie Hesager

Jeg er 15 år gammel og har gået til gymnastik siden jeg var 5 år. Jeg startede først til springgymnastik og har siden gået på Sports Acro – Konkurrencehold og så også på DGI Midt og Vestsjælland junior Øst. Jeg glæder mig til at se Springlopperne, og komme i gang med sæsonen.

Mette Friis Hansen