(022) Krudtuglerne (3-5 år)

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 0 Alder: 3-5 Pris: 775,00 DKK
05/09/2023 - 02/04/2024 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Tirsdag 17:30-18:30 Instruktør: Emma Rolsted Isabella Nielsen Ann Rasmussen Dagmar Sloth Dalskov
Beskrivelse

Man skal være fyldt 3 år, når man starter på holdet.

Vi samles altid i en rundkreds når timen begynder. Opvarmningen kan være i form af stop dans, stafetløb eller hvad vi finder på af sjove ting. Derefter leges/trænes f.eks.: med små redskaber, på redskabsbane eller der er sanglege. Til sidst er der afslapning på madrassen, efterfulgt af samling i rundkreds, før vi siger farvel.

Hver gymnast bedes medbringe sin egen, bløde pensel + et tæppe eller lagen til timen.

Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre m.fl. opholde sig det tilstødende omklædningsrum og ikke i salen, bortset fra de første 2 træninger.

Der vil være nogle dage i løbet af sæsonen, hvor forældre også er velkomne til at komme med ind i salen og være aktive - datoerne får I senere.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongres- & Idrætscenter, lørdag d. 6/4 2024.

Jeg og mine hjælpere ser frem til nogle hyggelige timer sammen med jeres børn i gymnastiksalen.

Med krudtugle hilsener,

Ann Rasmussen

 

Pris: 387,50 DKK

Samlet rabat på 387,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emma Rolsted

Isabella Nielsen

Jeg er 12 år gammel og jeg har gået til Sports Acro i et år. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte som hjælpetræner og være sammen med de små børn.

Ann Rasmussen

Jeg er 48 år, har en datter på 19 år og bor i Gevninge. Jeg er uddannet køkkenassistent, men arbejder som butiksansat, kombineret med mit arbejde i Gevninge Forsamlingshus.

Jeg er en aktiv person som dyrker yoga i min fritid, og er derudover en ildsjæl som elsker frivilligt arbejde. Jeg er derfor aktiv i café runde Rie (- en Non-profit café ved Lynghøjsøerne som drives af frivillige kræfter), og jeg er holdkaptajn for et hold ved ”Stafet for Livet” - Team Svogerslev (- en holdaktivitet for Kræftens Bekæmpelse).

Jeg har undervist i børnegymnastik for børn i alderen 2-6 år i mange år - både på Voksen/barn-hold og på Børnehold, og jeg ser rigtigt meget frem til at undervise jer i gymnastik.

Dagmar Sloth Dalskov

Jeg er 14 år gammel og har gået til gymnastik, da jeg var yngre. Jeg glæder mig til at være med til at hjælpe med til, at give Krudtuglerne nogle gode oplevelser med gymnastikken.