(020) Blæksprutterne (4-6 år)

Antal tilmeldte: 29/30 Alder: 4-6 Pris: 775,00 DKK
06/09/2023 - 03/04/2024 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Onsdag 17:30-18:30 Instruktør: Ann Rasmussen Victoria Johansen Cecilia Michelle Johansen Victoria Doile
Beskrivelse

Holdet er for både piger og drenge. Timen starter med lidt opvarmning og vi skal lege forskellige lege som f.eks.: stop dans, ikke røre jorden, blæksprutte leg og stafet løb. Vi skal prøve redskaberne vi har i salen af, udfordres på en forhindringsbane, lære at slå forlæns & baglæns kolbøtter samt at holde balancen ved at gå på line. Timen sluttes af med f.eks. afslapning hvor vi ”pensler” hinanden eller der er udstrækning, hvor vi laver et par yoga øvelser for børn.

Hver gymnast bedes medbringe sin egen, bløde pensel + et tæppe eller lagen til timen.

Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre m.fl. opholde sig det tilstødende omklædningsrum og ikke i salen.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongres- & Idrætscenter, lørdag d. 6/4 2024.

Mange blækspruttehilsener,

Ann Rasmussen & hjælpere.

Pris: 387,50 DKK

Samlet rabat på 387,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Ann Rasmussen

Jeg er 48 år, har en datter på 19 år og bor i Gevninge. Jeg er uddannet køkkenassistent, men arbejder som butiksansat, kombineret med mit arbejde i Gevninge Forsamlingshus.

Jeg er en aktiv person som dyrker yoga i min fritid, og er derudover en ildsjæl som elsker frivilligt arbejde. Jeg er derfor aktiv i café runde Rie (- en Non-profit café ved Lynghøjsøerne som drives af frivillige kræfter), og jeg er holdkaptajn for et hold ved ”Stafet for Livet” - Team Svogerslev (- en holdaktivitet for Kræftens Bekæmpelse).

Jeg har undervist i børnegymnastik for børn i alderen 2-6 år i mange år - både på Voksen/barn-hold og på Børnehold, og jeg ser rigtigt meget frem til at undervise jer i gymnastik.

Victoria Johansen

Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 6 år. Jeg synes gymnastik er sjovt og jeg glæder mig til at være hjælpeinstruktør.

Cecilia Michelle Johansen

Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 6 år. Jeg synes gymnastik er sjovt og jeg glæder mig til at være hjælpeinstruktør.

Victoria Doile

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 6 år. I år er jeg startet på DGI's landsdelshold som springer, hvilket jeg er meget glad for.
Det er mit første år som hjælpetræner og det glæder jeg mig meget til.