(018) Step Up! Freestyle Step - Begyndere (18+)

Antal tilmeldte: 13/13 Venteliste: 0 Alder: 18-99 Pris: 800,00 DKK
02/09/2023 - 23/03/2024 Idrættens Hus (Bevægelsessal - Stuen) Lørdag 09:00-10:00 Instruktør: Lisbeth Walmod

Step Up! – Begynder er et hold for dig, som ikke har trænet på stepkasser før eller som måske kun har prøvet det nogle få gange.

Der arbejdes med simpel koreografi, der sammensættes til enkle serier.

Vi skal op på, hen over og rundt om stepkassen – alt sammen til god musik, der øger glæden og energien. Steptræningen giver smil på læben, sved på panden, forbedret kondition og øget forbrænding.

Stepkassen kan justeres i højden, så du selv vælger intensiteten af træningen.

Gode, indendørs træningssko anbefales.

Pris: 400,00 DKK

Samlet rabat på 400,00 DKK

Lisbeth Walmod

Jeg har siden 2019 været ansat som administrativ medarbejder i Roskilde Gymnastikforening, og jeg arbejder også på kontoret i en anden virksomhed.

Derudover er jeg instruktør på Freestyle Step - en fitnessform der med masser af energi - motionerer både kroppen & hjernen, og som jeg selv har nydt at dyrke gennem de sidste 18 år.

I gymnastikforeningen er jeg kontaktperson for flg. hold:
Hatha Yoga, Dance-Fit, God-morgen-gymnastik & Seniormotion M/K.