Kathrine Cornali Lerche

Mit navn er Kathrine Cornali Lerche og jeg er træner for begynder unicyklister i Roskilde gymnastikforening, sammen med Anna Møller Hansen og vores hjælpetræner Freja Bjerregaard.

Til daglig læser jeg jura på Københavns universitet.
Jeg startede selv med at cykle på ethjulet da jeg var 8 år gammel, og jeg har dermed cyklet i omkring 12 år. Jeg har været træner for begyndere i mange år, både i Roskilde og i Jyllinge.

Sammen med blandt andre Anna og Freja, træner jeg på det danske landshold i ethjulet (Danish Freestyle Team - DFT)

Mathilde Hansen

Jeg er 18 år, og i hverdagen går jeg på Katedralskolen i Roskilde.

Jeg har gået til ethjulet i 9 år, hvor jeg har været på landsholdet i 6 år.

Jeg har været træner for ethjulet begyndere i 5 år, hvorfra 3 af dem har været i Roskilde gymnastiskforening, hvor jeg træner begynderholdet i ethjulet cykel. Alt det har givet mig et godt grundlag, for at kunne hjælpe alle individer på deres forskellige niveauer.

Jeg går meget op i en god undervisning/træning, hvor der er en blanding af seriøsitet, samt leg og sjov.

Mail: mathildeemh@gmail.com

Anna Møller Hansen

Jeg er 22 år og til dagligt læser jeg biologi på Københavns Universitet. Jeg er en af instruktørene på unicykel øvede holdet. Jeg er selv unicykel udøver og har været det i mere end 9 år, samt være på landsholdet i mere end 5 år.

Derfor har jeg gode forudsætninger for træning af holdet, hvor jeg kan rådgive og hjælpe hvert individ på holdet.

Email: annaamh@hotmail.com