Lars Walmod
Præsentation

Jeg er formand for Roskilde Gymnastikforening, samt kontaktperson for foreningens hold i Unicykling. Derudover er jeg træner for vores Trampolin – Konkurrencehold. Ved stævner inden for trampolinsporten repræsenterer jeg foreningen, som enten dommer eller kampleder. Til dagligt  arbejder jeg som elektriker.

Jeg kan kontaktes på mail: walmod@roskildegf.dk
Esben Ro Egebo Buhl
Præsentation

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 31627630. Mail: buhl@roskildegf.dk

Hanne Hede
Præsentation

Som kasserer i Roskilde Gymnastikforening har jeg en masse opgaver i vores store og forskelligartet forening udover de traditionelle kassereropgaver. Jeg kan kontaktes på hanne@roskildegf.dk

Bestyrelsesmedlem
Helle Nordahl
Præsentation

Efter 1 års pause fra bestyrelsen er jeg nu valgt ind som suppleant i Roskilde Gymnastikforening.

Jeg er selv aktiv instruktør på Acro Aspirantholdet igennem 8 år, og er kontaktperson for alle tre hold inden for acrobatik. Jeg er gift og er mor til 2 voksne piger, som indtil sidste år var instruktører i foreningen, men som nu har valgt at satse på deres studier.

Roskilde Gymnastikforening har været en del af hele min opvækst, hvor jeg har været aktiv gymnast og de senere år instruktør og en del af bestyrelsen, jeg har derfor valgt, at jeg gerne vil være med til at foreningen fortsat vil være en meget attraktiv forening, som alle har lyst til at være en del af.

Mail: nordahl@roskildegf.dk

Kim Jørgensen
Præsentation

Jeg hedder Kim Jørgensen og er bestyrelsesmedlem i Roskilde Gymnastikforening.

Jeg er kontaktperson for flg. hold: Børn & deres aktive voksne, Smølferne samt Rollingerne.

Derudover er jeg instruktør på holdene: Springmusene, Springlopperne, Smølferne og TeamGym.

Kontakt: kim@roskildegf.dk

Suppleant
Birgitte Bjerring
Præsentation
Jeg er suppleant i bestyrelsen.
Derudover er jeg instruktør i stortrampolin, hvor jeg hygger mig med en masse aktive og glade børn.
Når jeg ikke står i trampolinhallen eller er til bestyrelsesmøder, så er jeg klinisk farmakonom på et af Region Sjællands sygehuse.
Privat har jeg to piger som også springer stortrampolin
Jeg er kontaktperson for alle trampolinholdene.
Jeg kan kontaktes på mail: birgitte@roskildegf.dk
Marlene Rasmussen
Ny suppleant
Rolf Bluhme Hansen
Præsentation
Er i bestyrelsen som suppleant, og deltager til bestyrelsesmøder på lige fod med den øvrige bestyrelse, dog uden stemmeret.
Jeg står for administrationen af Roskilde Gymnastikforeningens hjemmeside og vedligeholdelse af medlemssystemet.

Tlf. 53 62 90 84, træffes efter kl. 16.30

Mail: bluhme@roskildegf.dk
Kontorassistent
Lisbeth Walmod
Præsentation

Jeg er Roskilde Gymnastikforenings administrative medarbejder, som sidder klar til at besvare alle henvendelser, hver mandag & onsdag, kl. 16.30 – 19.00, på kontoret i Idrættens Hus, Kildegården 1, Roskilde.  Det er også muligt at ringe til mig på tlf.nr. 52 24 19 24 eller at skrive på: kontakt@roskildegf.dk

Bente Lindegaard Magnusson
Præsentation

Jeg startede i Roskilde Gymnastikforening (RG) i 1959 som konkurrencegymnast på det daværende Elitehold, hvor jeg sluttede efter DM i 1972.

I 1969 blev jeg valgt ind i RG’s bestyrelsen og fra 1971-2018 var jeg formand for gymnastikken.

Fra 1974 til 2018 var jeg instruktør i RG, hvor jeg har undervist mange forskellige Rytmehold, Junior og Senior Grand Prix konkurrencehold, samt i Linedance.

Jeg har deltaget i arbejdet på Roskilde Festival siden 1982, hvor RG var med for første gang. Jeg er formand for Festivaludvalget.

Den 1. september 2018 skiftede jeg plads med Lars Walmod, der blev formand og jeg blev næstformand i RG.

Den 10. marts 2020 udtrådte jeg af Roskilde Gymnastikforenings bestyrelse.

Jeg er kontaktperson for Motionsholdene og kan kontaktes på 20 41 55 42  /  bente@roskildegf.dk

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle