2018/2019 01.09.2018  -  30.06.2019
Vejledning

Ved tilmelding af gymnaster under 18 år, er det vigtigt at kontaktoplysninger er til forældre/værge, så instruktørerne har mulighed for kontakt i tilfælde af skader eller anden information om holdet.
Det er kun det første mobilnummer instruktørerne kan se på holdlisten, Ekstra mobiltelefon bruges sammen med første mobil hvis der sendes SMS´er ud til holdet

 

Fortrydelsesret: 
Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret.

For at fortryde en indmeldelse kan du afmelde holdet ved at sende en mail til Helle Mortensen med en kort begrundelse herfor.

Fortrydes indmeldelsen indenfor 14 dage, tilbageføres kontingentet til Dankortet.

Ved afmelding indenfor 2 måneder, fratrækkes der to måneders kontingent inden udbetaling.

Efter to måneder er kontingentet bindende.

 

Har du behov for hjælp kan du kontakte Helle Mortensen 16.00-19.00 i hverdage på 52 24 19 24 eller på kontakt@roskildegf.dk


Se her oversigt over alle holdene efter alder eller ugedag:
 
 

Voksen/Barn 2-3 år (VB2-3)

Voksen/Barn 2-3-år

Husk at både barn og voksen skal tilmeldes. 

Instruktør: Ann Rasmussen

Holdet er for voksen og barn hvor vi skal undersøge alt hvad vi har i gymnastiksalen, træningen vil starte med at vi samles i rundkredsen og bliver krydset af. Vi synger en goddag sang, vi vil lave lidt opvarmning hvor vi skal tumle rundt på evt. en forhindringsbane. Så vil vi lege med evt. småredskaber, redskabsbane, en leg, samling i rundkreds, farvel sang og tak for i dag.

Jeg ser frem til nogle hyggelige tumling timer sammen med jer.

Hilsen

Ann Rasmussen

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Hit Fit (HiFit)

Hit Fit

Instruktør: Rikke Skjold Larsen

Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock''''''''''''''''n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.... - det kan ikke undgåes...!!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Springlopperne mix 5-6 år (SpLop)

Springlopperne mix 5-6 år

Instruktør: Kim Jørgensen 

Her hos Springlopperne, fra 5-6 år, får jeres børn en sjov undervisning af to Instruktører med barnlige sind, der har en del års erfaring med både springgymnastik og børn.
Vi har en masse forventninger til dit barn. Vi forventer, at dit barn er med på fis og ballade, elsker at bevæge sig og ikke mindst... at grine! Hos os er det vigtigt at lære fra os på den sjoveste måde, så både børnene, os trænere , og ikke mindst børnenes forældre går glade hjem, så de næsten ikke kan venter til det bliver torsdag igen. Dog skal det siges, at træningen er uden forældre, da vi gerne vil hygge, grine, springe en masse, lege osv., uden opsyn fra de voksne.

Vi glæder os rigtig meget til at lære Danmarks bedste børn at kende!


 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stjerneskud fra 7 år (StSku)

Stjerneskud piger 7-11 år

Instruktører: Martin Ilsøe & André Jespersen

Holdet er et hyggeligt springhold som (udover en masse spring) også øver balance, dans, serier, akro, styrke, mm.
Holdet er åbent for alle gymnastikglade piger, nye som gamle. Alle er velkomne til at komme og prøve holdet. Vi skal springe, lege, danse og have det sjovt - med hjælp fra vores mange skumredskaber, på luft-airtrack og i springgraven. Vi øver vejrmøller, håndstand, flikflak, trampolinspring, og måske en lille dans. Kom og få en sund fritid og lær seje tricks.

Vi deltager i 3 opvisninger i Roskilde i marts-juni. Der kan forekomme ekstra betaling til dragter i december. Kom glad og spring sammen med os. vi glæder os til at se dig!

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Supernovaer (Super)
Supernovaer piger 8-12 år

Instruktører: Martin Ilsøe & André Jespersen

Holdet er et hyggeligt springhold for øvede/letøvede piger som (udover en masse spring) også øver balance, dans, serier, akro, styrke, mm. Alle er velkomne til at komme og prøve holdets træning. Vi springer i springgrav og på airtrack og lærer og øver flik, salto, håndstand, tempoflik, baglænder, mm. Vi er et dedikeret og socialt sammentømret trænerteam med plads til at differentiere træningen efter den enkelte gymnasts behov og niveau. Holdet deltager i 3 opvisninger i Roskilde i marts-juni. Der kan forekomme ekstra betaling til dragter i december.

Vi glæder os til at se en masse gymnastikglade piger- nye som gamle :)

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springmusene (SpMus)

Springmusene 7-10 år

Instruktør: Bo Belkov

Holdet for både de seje piger og højtflyvende drenge

For at deltage på holdet skulle man gerne kunne kravle, rulle, gå på fødderne og spænde i maven.

Du behøver ikke være en flying super kids, men vi skal nok  få dig op og flyve både i trampolinen og på springbanen, eller om du er mere til serie og dans så skal dette nok også blive trænet, men ingen slipper for serie eller at springe. Er der lidt krudt i dine spring eller serie så retter vi det ind, så det til sidst ender med en kanon opvisningen.

Træner på holdet er Bo og Mathias plus en masse herlige hjælpere, som nok skal hjælpe os igennem sæsonen.

Vi vil i løbet af året skulle et par ture til et springcenter, sammen med teamgymholdet og alle deres trænere.

Af opvisninger skal vi til DGI forårsdagene i marts og vores egen lokal opvisning i marts og vi slutter af i juni ude på Vigen til Gymnastik ved fjorden.

Vi vil skrive ud når vi kender datoer og tider på opvisningerne, når vi har dem.

Af udgifter vil der være lidt til dragter, da den dragt vi brugte sidste år, går igen til både drenge og piger.

Skulle man være vokset ud af sin dragt, så skal man lige medregne dette når man tilmelder sig holdet.

Skulle der opstå udfordringer undervejs i sæsonen, og man skal have fat i os trænere, så kommer der en seddel ud med alle de oplysninger i skulle få brug for.

Der vil komme lidt hjemmearbejde som vi klart regner med man udfører så godt man kan, men dette kommer også på den før omtalte seddel.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Junior 10 -16 år (TGJur)

TeamGym Junior 10 -16  år

Serie indstruktør: Anne Aae Jeppesen

Spring instruktør: Bo Belkov og Jonas Hjort


TeamGym Junior er et konkurrencehold for drenge og piger i alderen 10 til 16 år (fylder 11-17 år i kalenderåret 2019) som har gået til gymnastik før og ønsker at dygtiggøre sig inden for både rytme og spring. TeamGym består af tre discipliner rytme, bane og trampolin. Vi kommer til at arbejde meget med teknik inden for alle tre discipliner, samt den kondition, udholdenhed, styrke og smidighed der er nødvending for at man kan dyrke TeamGym. At gøre et spring konkurrence klar betyder at gentage det hundredevis af gange og lytte til vores kommentar og tage dem til sig så man kan forbedre springet lidt hele tiden.

Vi træner tre gange om ugen, tirsdag og torsdag vil primært være springtræning (springcenter), og lørdag vil primært være rytme træning (kildegården). Alle instruktører er uddannede inden for både spring og rytme, dog er Anne den primære rytmeinstruktør, mens Bo, Kim og Jonas primært tager sig af springene.

Vi har en klar forventning om at man så vidt muligt kommer til alle træninger. Vi har forståelse for at man i familien kan have planer om lørdagene, vi håber dog at i vil tage hensyn så gymnasten kan komme langt de fleste lørdage.

Er man skadet er det vigtigt at man alligevel kommer til træning da der kan være andre ting man kan træne, man lære meget af at kigge og så er der også det sociale aspekt.

Der er to forudsætninger for at gå på holdet, den ene er den springtekniske man kan lave araber-flik på banen (måske med en lille hånd) og selv kan lave salto i trampolinen. Den anden er at man skal være klar på at dyrke seriøs gymnastik tre gange om ugen. Det betyder at man skal være på når man er til træning, lytte til den kritik vi putter meget energi ind i at give dig specifikt og man skal være klar på at der vil komme nogle øvelser man skal lave hjemme/momenter man skal træne.

Der vil komme nogle søndage fordelt udover sæsonen hvor vil holde nogle ekstratræninger som vi forventer at man i familien pivoterer. Derudover skal gymnasten være indstillet på et travlt forår hvor vi både skal til konkurrencer og flere opvisninger.

Vi planlægger at tage til fire konkurrencer Gladsaxe Jule Cup (dec), Region Østdanmark Mesterrækken (19-20*/1 2019, Roskilde), Forbundsmesterskaberne 1. runde (30-31*/3, Helsinge) og Forbundsmesterskaberene 2. runde (18-19*/5, Randers). Derudover skal vi til tre opvisninger Forårsdagene i Roskilde hallerne (ligger normalt i starten af marts), RG’s lokalopvisning (normal i slutningen af marts, Roskilde) og Vigen (starten af juni, Roskilde).
* Vi skal kun konkurrer en af datende, men vi ved endnu ikke hvilken.

Udover kontinentet skal man påregne ca. 700 kr. til en dragt som skal bruges til konkurrencer og opvisninger. Vi har valgt at alle gy

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Mini 8-12år (TGMin)

TeamGym Mini 8 -12 år

TeamGym Mini er et konkurrencehold for drenge og piger i alderen 8 år til 12 år (fylder i kalenderåret 2019 max 13 år) som har gået til gymnastik før og ønsker at dygtiggøre sig inden for både rytme og spring. Alt efter hvor mange piger og drenge der kommer vil de blive inddelt i et pige og et mix hold eller et pige og et drenge hold. TeamGym består af tre discipliner rytme, bane og trampolin. Vi kommer til at arbejde meget med teknik inden for alle tre discipliner, samt den kondition, styrke og smidighed der er nødvending for at man kan dyrke TeamGym. Vi træner to gange om ugen torsdag vil primært være springtræning (springcenter), og lørdag vil være en kombination af spring og rytme træning (kildegården). Alle instruktører er uddannede inden for både spring og rytme, dog er Anne den primære rytmeinstruktør, mens Bo, Kim og Jonas primært tager sig af springene.

Vi har en klar forventning om at man så vidt muligt kommer til alle træninger. Vi har forståelse for at man i familien kan have planer om lørdagene, vi håber dog at i vil tage hensyn så gymnasten kan komme langt de fleste lørdage. Er man skadet er det vigtigt at man alligevel kommer til træning da der kan være andre ting man kan træne, man lære meget af at kigge og så er der også det sociale aspekt.

Der er to forudsætninger for at gå på holdet, den ene er et man skal have gået til gymnastik før og den anden er at man skal være klar på at dyrke seriøs gymnastik. Det betyder at man skal være på når man er til træning, lytte til den kritik vi giver dig og man skal være klar på at der vil komme nogle øvelser man skal lave hjemme/momenter man skal træne.

Der vil komme nogle søndage fordelt udover sæsonen hvor vil holde nogle ekstratræninger som vi forventer at man i familien pivoterer. Derudover skal gymnasten og familien være indstillet på et travlt forår hvor vi både skal til konkurrencer og flere opvisninger.

Vi planlægger at tage til tre konkurrencer Gladsaxe Jule Cup (dec), Region Østdanmark Talentrækken 1. runde (2-3-9-10*/3 2019, Helsinge), Region Østdanmark Talentrækken 2. runde (13-14-27-28*/4 2019, Helsinge eller Greve). Derudover skal vi til tre opvisninger Forårsdagene i Roskilde hallerne (ligger normalt i starten af marts), RG’s lokalopvisning (normalt i slutningen af marts, Roskilde) og Vigen (starten af juni, Roskilde).
* Vi skal kun konkurrer en af datende, men vi ved endnu ikke hvilken.

Udover kontinentet skal man påregne ca. 700 kr. til en dragt som skal bruges til opvisninger og konkurrencer. Vi har valgt at alle i år skal have en ny dragt da vi skifter leverandør, efter at have kæmpet med dårlige syninger og huller i dragten et helt år. Den ny dragt er det til gengæld meningen at vi skal have nogle sæsoner så man kan genbruge den næste år eller måske sælge den videre.
Bliver man udvalgt som konkurrence gymnast skal man have en konkurrence licens, den koster ca. 225 kr. og i skal selv købe den (i efteråret udvælger vi hvem og informere om hvordan).

Hvordan ved jeg om jeg er mini eller junior?

Er gymnasten mellem 10 og 12 år (fylder 11, 12 eller 13 år i kalenderåret 2019) må man vurdere hvor man tror man passer bedst ind. Det vil sige har man kun gået til gymnastik nogle få år og tænker at man godt kunne tænke sig at forbedre sig tilmelder man sig minierne, har man der i mod gået til gymnastik i flere år og synes man er god til gymnastik og synes man har lyst til at gå til gymnastik tre gange om ugen tilmelder man sig Junior holdet. Som grundregel vil man dog konkurrer så længe så muligt som mini.

Junior og minier vil dog træne sammen de første gange og når vi har et indtryk af hvad gymnasterne kan, vil vi inddele holdene. I den forbindelse vil vi måske anbefale at en gymnast flytte fra mini til junior eller omvendt, skulle dette blive aktuelt vil vi træner tage en snak med gymnast og forældre.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springmix fra 11 år (SpMix)

Springmix fra 11 år

 

Instruktører: Signe Kristensen, Frank Hansen & Rolf Bluhme Hansen

Vi vil fra sæsonstart være 3 instruktører og 3-4 hjælpere, alt efter antallet af gymnaster deler vi holdet op i grupper, for derigennem kunne differentiere undervisningen. På holdet er der både er plads til den øvede gymnast, samt den uøvede, vi har plads til alle.


Der vil blive brugt mange forskellige springopstillinger, som vil være med til at udvikle gymnasterne.

Vi prøver at arrangere en eller flere weekendtræninger.

Der skal forventes en udgift til opvisningsdragt på op til ca kr.200,-

Holdet har udvidet sæsonen frem til DGI´s sommerstævne i juni 2018.

Holdet deltager i følgende opvisninger:

 · DGI´s forårsdagene

 · RG sæsonafslutning

 /cms/Clubroskildegymnastikforening/ClubImages/RG_opvisningsprogram_2018.pdf
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Team Novus spring fra 13 år (Komet)

Team Novus spring fra 13 år

Instruktører: Signe & Frank

Vi er et mix hold for 13 til 17-årige, holdet består af en rytmeside og en springside der træner hver for sig, men laver opvisninger med et fælles samlet program.

Rytmegymnasterne træner hver mandag på Hedegårdenes skole kl. 17:45-19:15 og springsiden træner hver onsdag på Kildegården kl. 19:00-21:00.
Man vælger i starten af sæsonen om man vil gå på rytmesiden eller springsiden. Vi gør opmærksom på at der til opvisningerne vil være fællesserier som både spring- og rytmegymnaster skal deltage i. Derfor vil der også komme en del fælles træninger i løbet af sæsonen hvor vi træner sammen.

Rytmesiden bliver trænet af Cecilia Møller & Line Olesen og springsiden trænes af Frank Hansen & Signe Kristensen.

Team Novus Spring mix

Holdet er både for begyndere og øvede springgymnaster, som har lyst til at udfordre sig selv. Der er plads til alle uanset erfaring, da vi tilpasser træningerne, så den enkelte gymnast udfordres på eget niveau. Vi er med til at rykke jeres egne grænser, så i hele tiden udvikler jer.
Selve træningerne  består af en opvarmning, hvor vi både laver styrke og får koppen ordentlig varmet op. Efter opvarmningen vi arbejder med grundteknikken, som håndstande og generel kropskontrol. Her efter springer vi en hel masse.

 

Vi er to springtrænere, som ønsker at i er med til at have medvirkning på, hvilke spring der skal lægges fokus på. På denne måde har i også stor indvirkning på hvilke spring, som vi har med til opvisningerne.  Vi håber meget på at spring er lige noget for jer. Da vi lægger stor vægt på at spring skal fylde det meste af træningen. Vi ville komme til at øve lidt serie, når vi nærmer os opvisningerne til foråret.

I forbindelse med dragter  ville der komme en ekstra udgift som i ville få oplysninger om i starten af sæsonen.

Vi har en forventning om at du prioriterer træningerne samt opvisningerne og er klar på at yde dit bedste og blive udfordret som gymnast. Vi prioriterer også det sociale fællesskab på holdet, og håber på at se en masse energiske og engagerede gymnaster til en mega fed sæson med en masse gode oplevelser.

Team Novus er et nyt hold, der erstatter de tidligere hold: ”Juniorpigerne” og ”Kometerne” – men vi glæder os til at se både nye såvel som gamle gymnaster i den kommende sæson. 

 

 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Foxy Ladies and Gentlemen spri (SmSpr)

Foxy Ladies and Gentlemen er et mixhold i aldersgruppen 18-35 år. Holdet er for dig, der har lavet spring-, rytmegymnastik eller dans før og er frisk på at være en del af et socialt og hyggeligt hold. Der vil blive lagt vægt på gode og energiske træninger med fokus på, at du som gymnast bliver udfordret og udvikler dig løbende. Ved opstart vælger du, om du henholdsvis vil være en del af rytmesiden eller springsiden.
Træningerne foregår i nogle af de bedste spring- og rytme-faciliteter på Sjælland, nemlig i Idrættens Hus på Kildegården. Holdet er et opvisningshold, og træningerne vil derfor munde ud i et samlet opvisningsprogram, som vi vil vise ved DGIs forårsstævner på Sjælland, RGs opvisning og sommerstævnet ved fjorden.

På Rytmesiden vil der være fokus på grundtræning, styrketræning, smidighedstræning, teknik og spring over gulv. Vi har både fokus på at udvikle jer individuelt som gymnast og som et samlet hold. Vi vil samtidig sørge for, at du får afprøvet forskellige gymnastik- og dansegenre fra street til moderne og kommer til at arbejde med forskellige udtryk i serierne. I denne sæson vil vi arbejde med håndredskabet vimpel - det forventes dog ikke, at du har erfaring med dette håndredskab.

På springsiden vil der være fokus på udviklingen af den enkelte gymnast. Vi vil arbejde både med standard opstillinger, men også en del stationsarbejde. På springsiden kan man starte, uanset om man er begynder, øvet eller meget øvet. Vi vil tilpasse træningen, så alle har mulighed for at udvikle sig. For os er det vigtigt, at man som gymnast arbejder fokuseret mod et mål, uanset om det er vejrmølle, salto, randi, eller triple out. For os er det vigtigt, at alle er lige, uanset hvilket niveau man er på.
Vi har en forventning om, at du som gymnast kommer til alle træningerne med en lyst til at lære, blive udfordret og udvikle dig. Derudover forventer vi også, at du deltager i de sociale arrangementer, der vil blive afholdt, da det sociale er en ligeså vigtig del af holdet som det gymnastiske. På holdet lægger vi stor vægt på engagement, og vi forventer også, at du prioriterer træningerne og opvisningerne højt. Det er nemlig på denne måde, at vi kan sikre bedst mulig udvikling – ikke kun for dig selv, men også for hele holdet.
Til gengæld vil I også opleve, at vi som trænere møder forberedte op hver gang, og at vi vil gøre meget for at lytte til jeres ønsker.
Ud over kontingentet som betales i to rater, vil der blive indkrævet et beløb på maks. 900 kr., som vil dække alle udgifter til opvisningstøj.
Vi har planer om, at lave en Foxy Camp på Roskilde Festival 2019 og sammen arbejde frivilligt i Foreningens madbod på festivalpladsen, og dette håber vi meget på, at I alle sammen vil være en del af.

Vi er i fuld gang med at planlægge sæsonen og opvisningens programmet og vi glæder os helt vildt til at skulle træne jer alle sammen!

**** OBS! Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 29. september, hvor vi vil holde sæsonens første ekstra træning, med ekstra fokus på at lære hinanden at kende****

****OBS! De første 2 træninger er prøvetræninger, herefter kan man kun deltage i træningen, hvis man har tilmeldt sig holdet ****

Du kan læse mere om holdet på vores facebook-side: https://www.facebook.com/Foxy-Ladies-and-Gentlemen-Roskilde-Gymnastikforening-818988784935346/

Her har du også mulighed for at tilmelde dig fortræninge. Det er dog ikke et krav for at deltage: https://www.facebook.com/events/649193972087960/

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour begynder 8-15 år (ParkO)

Parkour begynder 8-15 år

Instruktører: Sebastian Egebjerg

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Åben spring træning (ÅbSpr)

Åben springtræning - Man skal være tilmeldt et andet hold i Roskilde Gymnastikforening for at tilmelde sig dette hold

Ekstra-spring/Åben spring træning 8-12 år - for øvede piger og drenge (NB: vi deler hallen med RG teamgym)

Har du lyst til at boltre dig i et sandt drømmeland af et springcenter? Holdet er et ekstra springhold åbent for alle interesserede piger og drenge 8-12 år der i forvejen går på et hold i Roskilde Gymnastikforening og som har lyst til endnu mere træning. Vi træner tirsdag i det spritnye springcenter, som er et af landets fedeste springcentre, med springgrave, trampoliner mm. Holdet er især for de lidt mere øvede gymnaster. Vi varmer grundigt op og øver og lærer forskelige spring som flik, tempoflik, kraft, salto, strakt, baglænder osv. Vi skal have det sjovt og øve spring men ikke opvisning, som i stedet kan øves på gymnasternes normale hold. Kom og bliv endnu bedre til springgymnastik.

Vi glæder os til at se dig!
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Dansepigerne 8-12 år (DnsPi)

Dansepigerne 8-12 år

Instruktør: Maria Schmidt og Christine Klein Kieler

Dansepigerne er holdet for dig, der elsker at høre musik og danse. Vi træner hver tirsdag 17.30-19.00 i hallen på Hedegårdenes Skole.

Her vil vi arbejde med forskellige balancer, udstråling, serier mv., som skal fremvise til tre forskellige opvisninger. I forbindelse med opvisningerne vil der være en udgift på højst 250 kr. til opvisningstøj.

Hvis der er spørgsmål til holdet så kontakt mig, Maria, på mail: Mariawschmidt@hotmail.com


Mange hilsner

Christine og Maria

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Team Novus rytme fra 13 år (JuPig)

Team Novus rytme fra 13 år

Instruktører: Cecilia Brætløv Neuberet Møller og Line Olesen

Vi er et mix hold for 13-17-årige, holdet består af en rytmeside og en springside, der træner hver for sig, men laver opvisninger med et fælles samlet program.

Rytmegymnasterne træner hver mandag på Hedegårdenes skole kl. 17:45-19:15 og springsiden træner hver onsdag på Kildegården kl. 19:00-21:00.
Man vælger i starten af sæsonen, om man vil gå på rytmesiden eller springsiden. Vi gør opmærksom på, at der til opvisningerne vil være fællesserier, som både spring- og rytmegymnaster skal deltage i. Derfor vil der også komme en del fællestræninger i løbet af sæsonen, hvor vi træner sammen.

Rytmesiden bliver trænet af Cecilia Møller & Line Olesen og springsiden trænes af Frank Hansen & Signe Kristensen.

Rytmesiden:

Novus Rytme Mix er et hold både for begyndere og øvede rytmegymnaster, som har lyst til at udfordre sig selv. Der er plads til alle uanset erfaring, da vi tilpasser træningerne, så den enkelte gymnast udfordres på eget niveau.
I træningerne vil vi blandt andet arbejde med styrke, smidighed, grundteknik og forskellige gymnastiske genrer. I løbet af sæsonen vil vi arbejde med nogle serier, som skal bruges i vores opvisningsprogram.
I forbindelse med dragter og håndredskab til opvisningerne vil der komme en ekstra udgift – udover kontingent - på ca. 500 kr.

Vi har en forventning om at du prioriterer træningerne samt opvisningerne og er klar på at yde dit bedste og blive udfordret som gymnast. Vi prioriterer også det sociale fællesskab på holdet, og håber på at se en masse energiske og engagerede gymnaster til en mega fed sæson med en masse gode oplevelser.

Team Novus er et nyt hold, der erstatter de tidligere hold: ”Juniorpigerne” og ”Kometerne” – men vi glæder os til at se både nye såvel som gamle gymnaster i den kommende sæson.

Hvis der er spørgsmål til holdet, kan vi kontaktes på henholdsvis Lines e-mail: olesen1310@hotmail.com og Cecilias e-mail: cbnm1995@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Foxy Ladies and Gentlemen rytm (SmRyt)

Foxy Ladies and Gentlemen er et mixhold i aldersgruppen 18-35 år. Holdet er for dig, der har lavet spring-, rytmegymnastik eller dans før og er frisk på at være en del af et socialt og hyggeligt hold. Der vil blive lagt vægt på gode og energiske træninger med fokus på, at du som gymnast bliver udfordret og udvikler dig løbende. Ved opstart vælger du, om du henholdsvis vil være en del af rytmesiden eller springsiden.
Træningerne foregår i nogle af de bedste spring- og rytme-faciliteter på Sjælland, nemlig i Idrættens Hus på Kildegården. Holdet er et opvisningshold, og træningerne vil derfor munde ud i et samlet opvisningsprogram, som vi vil vise ved DGIs forårsstævner på Sjælland, RGs opvisning og sommerstævnet ved fjorden.  
 
På Rytmesiden vil der være fokus på grundtræning, styrketræning, smidighedstræning, teknik og spring over gulv. Vi har både fokus på at udvikle jer individuelt som gymnast og som et samlet hold. Vi vil samtidig sørge for, at du får afprøvet forskellige gymnastik- og dansegenre fra street til moderne og kommer til at arbejde med forskellige udtryk i serierne. I denne sæson vil vi arbejde med håndredskabet vimpel - det forventes dog ikke, at du har erfaring med dette håndredskab.
 
På springsiden vil der være fokus på udviklingen af den enkelte gymnast. Vi vil arbejde både med standard opstillinger, men også en del stationsarbejde. På springsiden kan man starte, uanset om man er begynder, øvet eller meget øvet. Vi vil tilpasse træningen, så alle har mulighed for at udvikle sig. For os er det vigtigt, at man som gymnast arbejder fokuseret mod et mål, uanset om det er vejrmølle, salto, randi, eller triple out. For os er det vigtigt, at alle er lige, uanset hvilket niveau man er på.
Vi har en forventning om, at du som gymnast kommer til alle træningerne med en lyst til at lære, blive udfordret og udvikle dig. Derudover forventer vi også, at du deltager i de sociale arrangementer, der vil blive afholdt, da det sociale er en ligeså vigtig del af holdet som det gymnastiske. På holdet lægger vi stor vægt på engagement, og vi forventer også, at du prioriterer træningerne og opvisningerne højt. Det er nemlig på denne måde, at vi kan sikre bedst mulig udvikling – ikke kun for dig selv, men også for hele holdet.
Til gengæld vil I også opleve, at vi som trænere møder forberedte op hver gang, og at vi vil gøre meget for at lytte til jeres ønsker.
Ud over kontingentet som betales i to rater, vil der blive indkrævet et beløb på maks. 900 kr., som vil dække alle udgifter til opvisningstøj.
Vi har planer om, at lave en Foxy Camp på Roskilde Festival 2019 og sammen arbejde frivilligt i Foreningens madbod på festivalpladsen, og dette håber vi meget på, at I alle sammen vil være en del af.
 
Vi er i fuld gang med at planlægge sæsonen og opvisningens programmet og vi glæder os helt vildt til at skulle træne jer alle sammen!
 
**** OBS! Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 29. september, hvor vi vil holde sæsonens første ekstra træning, med ekstra fokus på at lære hinanden at kende****
 
****OBS! De første 2 træninger er prøvetræninger, herefter kan man kun deltage i træningen, hvis man har tilmeldt sig holdet ****

Du kan læse mere om holdet på vores facebook-side: https://www.facebook.com/Foxy-Ladies-and-Gentlemen-Roskilde-Gymnastikforening-818988784935346/

Her har du også mulighed for at tilmelde dig fortræninge. Det er dog ikke et krav for at deltage: https://www.facebook.com/events/649193972087960/


pasting

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

CrossGym 16+ (Cross)

CrossGym 16+

Instruktør:  Charlotte Munch


 • Holdet er for alle (16+) mænd og kvinder, der ønsker at komme i form.
 • Ønsker du at blive stærkere og mere udholdende - så er det her holdet for dig.
 • Træningen er hård - på den fede måde, og foregår både inde og ude.
 • Det er effektiv funktionel træning og styrketræning, hvor du giver den max gas!
 • Der trænes i starten med egen, og hinandens, kropsvægt, samt sjippetov. Senere håber jeg at vi kan komme til at træne med kettlebells, medicinbolde og andet.
 • Træningen udfordrer og forbedrer din kondition, styrke, balance, smidighed og koordination.
 • En træning i CrossGym kaldes for en WOD (Workout Of the Day), og består af en serie af øvelser, der skal gentages et bestemt antal gange på tid, eller så mange gange som muligt inden for et bestemt antal minutter (AMRAP - As Many Rounds As Possible).


 


Velmødt til CrossGym Roskilde Gymnastikforening :-)


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Unicykling begyndere (UniBe)

Unicykling begyndere

Instruktører: Anna Møller Hansen, Kathrine Cornali Lerche

Hjælpeinstruktør: Freja Bjerregaard

Begynderholdet i unicykling er for dem som vil lære at cykle på ethjulet, og som lige er begyndt at prøve kræfter med tricks.

På begynderholdet træner vi balancen igennem forskellige lege, vi lærer tricks gennem workshops og vi øver formationer og små shows gennem samarbejde. 

Har du lyst til at prøve har vi en cykel du kan låne de første 2 gange, herefter skal du have din egen cykel med lyse dæk. Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Unicykling Øvede (UniØv)

Unicykling Øvede

Instruktør: Mathilde Lennartz-Johansen

Unicykling Øvede er et hold for dem som mestrer de fleste basale tricks på deres cykel, gerne vil lære endnu mere og stille op i freestyle konkurrencer, samt for de allerdygtigste, som udover at træne på dette hold også træner i andre klubber og på landsholdet.

Holdet har deltaget til DM i gruppefreestyle mange gange, og de fleste på holdet deltager også til VM. I træningen er der fokus på, at alle får mulighed for at blive udfordret og kan hjælpe og motivere hinanden til at blive bedre, og der er råderum til selv at få indflydelse på hvad træningen skal indeholde. Trænerne står aktiviteter og øvelser, men cyklisterne skal også kunne være selvkørende på dette hold.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sports Acro Aspiranterne øvede (AcroØ)

Sports Acrobatik Aspiranter og øvede - hold 8b

Instruktør: Helle Nordahl og Thea Nordahl Rasmussen

Hjælpeinstruktør: Astrid Meder og Ida Beisner 

Sports Acrobatik Aspiranter øvede, er for piger og drenge som er specielt udtaget fra Aspirantholdet af instruktørende. Holdet starter op midt september. Trænerne vil i løbet af de første to uger udtage de gymnaster som går på aspirantholdet, så udover at de stadig skal gå på aspirantholdet, vil pigerne få ekstra tid til at blive bedre på dette hold.

For at blive udtaget til dette hold, skal gymnasterne være klar til at træne hårdt med styrke, smidighed og spring. Der vil blive træningsprogram med forskellige discipliner som skal øves hjemme. 

Holdet arbejder hen på, at gymnasterne er klar til at gå videre til Sports Acrobatik konkurrencehold. 

Vi træner: 

 • Grundelementer, smidighed og balance 
 • Spring og styrke 
 • Momenter, par/trio og pyramider

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på følgende opvisningesdatoer, hvor der er mødepligt for alle på holdet. 

 • DGI´s forårsopvisning d. 10 og 11 marts 2018 
 • Lokalopvisningen i Roskilde hallen d. 24 marts 2018
 • Grundlovsdag d 5. juni 2018 
 • DGI’ sommerstævne juni 2018 (datoen meldes ud senere)

Bemærk at der i år vil være udgifter til nye gymnaster til gymnastikdragt som er påkrævet at gå på holdet, udover dette vil det være muligt at bestille træningsdragt som dog ikke er påkrævet at købe. 

Vi glæder os igen i år til at se nye og gamle gymnaster, hvor vi igen i år vil få nogle dejlige træningsaftener sammen. 

På gensyn

Helle, Thea, Astrid og Ida

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sports Acro Konkurrence (AcroK)

SPORTS ACRO, KONKURRENCE fra 7 år og ingen øvre grænse.

For at kunne gå på konkurrenceholdet, skal man igennem en udtagelsesprøve og være godkendt inden. Det er ikke sikkert, at alle gymnaster bliver udtaget – Så hvis man ønsker en plads på Aspirant holdet, bør man melde sig på dette hold, hvorefter vi hjælper med at rykke gymnasten fra det ene til det andet hold. Man er dermed sikret en plads uanset.

Hvem kan stille op til vores udtagelse:

Alle som overvejer et konkurrence hold. Det kan være tidligere: Acro Aspiranter, Øvede Acro Aspiranter, Mini acro, tidligere acro konkurrence hold, Springere, eller Rytmiske gymnaster som ønsker at prøve noget nyt.

Udtagelsestræninger - mødepligt – Østervangshallen

 1. Onsdag 22. August – 17.00 – 19.00

 2. Mandag 27. August – 17.00 – 19.00

 3. Onsdag 29. August – 16.00 – 19.00

Alle gymnaster får ved første udtagelses træning udleveret et skema – som skal udfyldes med kontakt info. Efter endt 3. træning – vil Acro Konkurrence trænerne udtage det antal gymnaster som skal på på konkurrence holdet, udefra hvad de har set fra de tre træninger.

Der vil være et skema, med minimumskrav, som vil blive øvet på de tre træninger. Skemaet skal øves hjemme imellem træningerne. Ydermere, skal der fremvises en lille serie, så vi kan se, at gymnasten vil, og kan arbejde seriøst.

Vigtig info: Der vil være 2 konkurrence hold i året 2018 – 2019 – Gymnasten vil blive informeret om, hvilket et hold de skal tilmelde sig på, når de bliver udtaget. Det er trænerne som sætter holdene, udfra gymnastens færdigheder og gymnastens ambitionsniveau. Begge hold træner sammen. Det er de samme trænere som har begge hold.
Xtra træninger forekommer over hele sæsonen, både i spejlsale, springcentre samt hos andre foreninger. Disse træninger er der mødepligt på.

Vi tilbyder træning, i alle skoleferier.
Efter Nytår, ønsker vi, at alt ferie udover skolernes ferie - ikke finder sted. Da vi er meget pressede i forhold til opvisninger og konkurrencer.

Er man været forhindret i at stille op til udtagelsen, men ønsker man at gå på holdet, kan man kontakte Karina Visholm Andersen: 21406197 eller

Email: roskilde-sportsacro.konkurrence@hotmail.com - Alle skal igennem en udtagelse.

Hvad er acro?

Gymnast ovenpå gymnast - Koreografi, spring, balance, råstyrke og en enorm smidighed. Det er en kombination af alle gymnastikkens facetter.

Som top og bund bruger gymnasten meget tid og flid på at udfærdige: Saldoer, håndstand, kateter, udstråling & spring. Vi bruger

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Trampolin konkurrence (TrKon)

Trampolin konkurrencehold 

Dette hold er for springere, der har gået til trampolin før, og som af deres træner er blevet anbefalet konkurrenceholdet. Er du i tvivl om niveau, så kontakt ansvarlige trænere.
Holdet har tre ugentlige træninger og forlænget sæson, så der også trænes om sommeren. Sæsonstart er primo september, og så er der et par ugers pause over jul og i sommerferien. Fokus er på springernes udvikling, teknik og stil i springene og at sætte det sammen til konkurrenceøvelser. Træningen er sjov og udfordrende med tre tilknyttede, dygtige trænere, der er der skiftevis.
i løbet af året deltages ved nationale såvel som udenlandske konkurrencer (når kravene til disse opfyldes). Det forventes man deltager ved nationale konkurrencer (medmindre der er noget meget vigtigt, der er aftalt med trænerne), og vi ser meget gerne, at det prioriteres og blive en hyggelig tur med trampolinvennerne. Ved udenlandske konkurrencer kommer der info i god tid inden i forhold til pris, tidspunkt og praktik, der giver muligheden for at melde til og fra til disse.
Klubben betaler for tilmeldingsgebyret til konkurrencer. Konkurrenceholdsspringere skal selv skaffe konkurrencelicens i starten af sæsonen - der kommer information om dette ved sæsonens første træning.
Inklusiv i kontingentet er en klubdragt til konkurrence samt mulighed for at være med på ugentlige styrketræning med Maila om mandagen efter træningen, hvis det meldes til Maila dagen inden. Dette er et tilbud, da styrke og god kropskontrol er vigtig for at springe sikkert og blive endnu bedre.
Derfor er der ved hver træning grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk/styrkeøvelser og afslutning af dagens træning.
Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

SOMMERHOLD - Trampolin begynde (So111)

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Hvis du er helt ny eller har prøvet det lidt før og gerne vil lære at springe trampolin med god teknik, så er det her holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning lærer du trampolinspring, og hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har et lille kendskab til det, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

SOMMERHOLD - Trampolin begynde (So112)

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Hvis du er helt ny eller har prøvet det lidt før og gerne vil lære at springe trampolin med god teknik, så er det her holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning lærer du trampolinspring, og hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har et lille kendskab til det, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SOMMERHOLD - Trampolin for sjo (So113)

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Hvis du er helt ny eller har prøvet det lidt før og gerne bare vil hygge dig med at springe trampolin under sikre forhold med mulighed for at lære lidt nye spring og kombinationer, så er det her holdet for dig!

Med fokus på sikkerhed og sjov træning lærer du trampolinspring, og hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser og har muligheden for at mærke suset i maven, ved at hoppe. Uanset om du er helt ny i sporten eller har et lille kendskab til det, så er det sjovt at springe og du kan arbejde med luftsans og koordination.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der forbedrer din sikkerhed i trampolinen.

Man springer 2 minutter pr. tur og bliver ved trampolinerne til det er ens tur igen.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SOMMERHOLD - Trampolin mini (So114)

Trampolin mini er et lille hold for de 5-8-årige, der gerne vil lære kroppen bedre at kende og lære teknik i trampolinspring. På holdet lærer vi om regler, når man springer stortrampolin, sikkerhed omkring trampolinen, lærer grundspringene, som er byggestenene til de sværere spring, og lærer at til trods for at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab super vigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man bliver ved trampolinen, mens de andre springer. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen inde i trampolinen.

Vi varmer grundigt op inden vi begynder at springe i trampolinerne.

Forældre er velkomne i salen, men må også gerne gå - vi skal nok passe godt på jeres børn.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SOMMERHOLD - Trampolin letøvet (So115)

Har du sprunget trampolin før i en forening og har mod på at arbejde videre med grundspring, saltoer og øvelser, så er det her holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning arbejder du videre med trampolinspring, og især hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Det er teknik, der er i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. For at gå på Letøvet skal du kunne lave grundspringene (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran samt arbejde med/i gang med at lære ¾ forlænder og forlænder. Desuden har du lyst til at lære at lave 10-springsøvelser og evt. deltage ved begynderkonkurrencer.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

SOMMERHOLD - Trampolin letøvet (So116)

Har du sprunget trampolin før i en forening og har mod på at arbejde videre med grundspring, saltoer og øvelser, så er det her holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning arbejder du videre med trampolinspring, og især hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Det er teknik, der er i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. For at gå på Letøvet skal du kunne lave grundspringene (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran samt arbejde med/i gang med at lære ¾ forlænder og forlænder. Desuden har du lyst til at lære at lave 10-springsøvelser og evt. deltage ved begynderkonkurrencer.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SOMMERHOLD - Trampolin mini (So117)

Trampolin mini er et lille hold for de 5-8-årige, der gerne vil lære kroppen bedre at kende og lære teknik i trampolinspring. På holdet lærer vi om regler, når man springer stortrampolin, sikkerhed omkring trampolinen, lærer grundspringene, som er byggestenene til de sværere spring, og lærer at til trods for at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab super vigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man bliver ved trampolinen, mens de andre springer. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen inde i trampolinen.

Vi varmer grundigt op inden vi begynder at springe i trampolinerne.

Forældre er velkomne i salen, men må også gerne gå - vi skal nok passe godt på jeres børn.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SOMMERHOLD - Trampolin Voksen (So118)

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Uanset dit niveau tidligere eller om du er helt ny, så er det her hyggelige voksenhold muligheden for at have det sjovt og lære trampolinspring på en sikker og underholdende måde i godt selskab. Her handler det om at dele oplevelsen med andre og udfordre sig selv.

Til alle træninger vil der være opvarmning først og mulighed for noget udstrækning til sidst.

Træningen foregår i almindeligt træningstøj med sokker/gymnastiksko og uden smykker og lynlåse. Programmet er op til en selv afhængigt af niveau og mål, men instruktøren er altid klar med sparring og vejledning i god teknik og progression.

Afbud sker som SMS til 40164446
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

SOMMERHOLD - Trampolin Øvet 8- (So119)

Har du sprunget trampolin før i en forening, har lyst til at træne to gange om ugen, vil du arbejde mod at komme til konkurrencer og lære endnu flere trampolinspring, så er det her holdet for dig! Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning arbejder du videre med grundspring, saltospring og især hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Det er teknik, der er i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. For at gå på Øvet skal du kunne lave grundspringene (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran i god højde, lave ¾ forlænder og forlænder og kan/er ved at lære baglænder/barani med trampolinteknik. Desuden har du lyst til at træne højde og stil på 10-springsøvelser og har mod på at springe konkurrencer.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Tilmelding er efter aftale med trænerteamet – kontakt ovenstående instruktører eller skriv til cheftræner for trampolinafdelingen, Maila, på maila@roskildegf.dk eller på 40164446.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Man prioriterer træningsdage
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

SOMMERHOLD - Trampolin Øvet fr (So120)

Har du sprunget trampolin før i en forening, har lyst til at træne to gange om ugen, vil du arbejde mod at komme til konkurrencer og lære endnu flere trampolinspring, så er det her holdet for dig! Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning arbejder du videre med grundspring, saltospring og især hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Det er teknik, der er i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. For at gå på Øvet skal du kunne lave grundspringene (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran i god højde, lave ¾ forlænder og forlænder og kan/er ved at lære baglænder/barani med trampolinteknik. Desuden har du lyst til at træne højde og stil på 10-springsøvelser og har mod på at springe konkurrencer.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Tilmelding er efter aftale med trænerteamet – kontakt ovenstående instruktører eller skriv til cheftræner for trampolinafdelingen, Maila, på maila@roskildegf.dk eller på 40164446.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Man prioriterer træningsdage
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

SOMMERHOLD Trampolin familie (TrFam)

Trampolin familie er et hyggeligt weekendhold for hele familien! Hav det sjovt med børnene og prøv selv kræfter med at hoppe trampolin, der både træner koordination, kropskontrol og styrke. Børnene skal mindst være 3 år og der skal mindst tilmeldes et barn og en voksen.

På holdet er der fokus på sikkerhed og at have det sjovt. Det forventes at de voksne hjælper med at videregive reglerne for sikkerhed i trampolinen så det bliver en god oplevelse for alle. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene mens de andre springer på trampolinen. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen inde i trampolinen.

Vi varmer grundigt op inden vi begynder at springe i trampolinerne.

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på holdet:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Alle skal deltage i opvarmningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Der kan springes i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)