Roskilde Gymnastikforening

Kontingenter:

Kontingentpriserne på hjemmesiden, er de gældende. Der tages forbehold for trykfejl.

Vi forbeholder os ret til at ændre kontingenterne uden varsel. Kontingentet tilbagebetales ikke med baggrund i aflysninger.

Priser:

Alle priser er i danske kroner.

Betaling:

Du kan kun tilmelde dig på hold ved forudbetaling, der kan foregå på følgende måder:

Dankort og Visa Dankort samt via Mobilepay efter særlig aftale.

Ved betaling med Dankort og Visa Dankort skal du benytte følgende:

• Kortnummer: De 16 cifre på forsiden af betalingskortet.
  • Udløbsdato: Er angivet på forsiden.
  • Kontrolcifre: De tre sidste cifre i feltet på bagsiden.

Når du benytter betalingskort, f.eks. Dankort, sendes de indtastede kortdata direkte fra dig til Nets i krypteret form, dvs. det er kun Nets, der kan læse dine kortdata. Klubmodul og foreningen kan ikke.

Beløbet for indmeldelsen trækkes først den dag, du er registreret på holdet.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end du har godkendt ved indmeldelsen.

Ved eventuel ratebetaling skal det fulde kontingentbeløb betales. Ved ratebetaling trækkes 2. rate automatisk

Fortrydelsesret:

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret.

For at fortryde en indmeldelse kan du afmelde holdet ved at sende en mail til kontoret på kontakt@roskildegf.dk med en kort begrundelse herfor.

Fortrydes indmeldelsen indenfor 14 dage, tilbageføres kontingentet til Dankortet.

Ved afmelding indenfor 2 måneder, fratrækkes der to måneders kontingent inden udbetaling.

Efter to måneder er kontingentet bindende.

Registrering:

For at indgå en aftale med foreningen om indmeldelse på et hold, skal du lade dig registrere med personlige oplysninger. Den foretagne registrering sikrer, at foreningen har de oplysninger, der er nødvendige for træner, leder samt til kommunen. De personlige oplysninger videregives ikke til 3. mand og benyttes ikke til udsendelse af uopfordret reklamemateriale.

Foreningen forbeholder sig ret til uden varsel at ændre/opdatere ovenstående regler/betingelser.

Roskilde Gymnastikforening

Nyheder - Vis alle